dobry den, vyhrala som v sutazi "vianoce ocami deti" - kedy mi bude dorucena vyhra? dakujem
Dobrý deň. Ja by som sa sa len chcela informovať ohľadom výhry. Vyhrali sme 1. cenu v súťaži Veľkonočná výzdoba a chcela by som sa len informovať, ako sa postupuje ďalej, nakoľko ma ikto ešte nekontaktoval. Za info krásne ďakuje.
ArrayĎakujem, už som zaslala kontakt na mňa. Katarína
ArrayDobrý deň , informáciu o výhre sme Vám už zaslali na mail uvedený pri registrácií. Pekný deň.
Dobrý deň. Chcem sa opýtať, prečo mi doteraz nebola zaslaná výzva na zaslanie mojej výhry z 13.1.2019 v rýchlej súťaži Milujeme zimu, kde som obsadila 2. miesto a vyhrala ponorný mixér. Ďakujem za odpoveď. Katarína.
ArrayPríjemný dobrý deň,
informovali sme sa u nášho dodávateľa. Kávovar Vám podľa našich zistení bude doručený už zajtra! Prosím potvrdte či Vám výhra dorazila. Ďakujeme.
Prajeme Vám pekný deň a vychutnajte si kvalitnú kávu
tím www.talentagent.sk
Dobrý večer, vyhrala som súťaž Naj nástenka zima a adresu som vám zaslala ešte 16.3.2017. Kedy mi bude doručená cena?
ArrayPríjemný dobrý deň, výhra by Vám mala byť doručená do konca tohto týždňa. Budeme Vás ešte presnejšie informovať.
Dobrý deň prajem. Chcem sa opýtať ako dlho trvá zaslanie výhry. Vyhrala som 1. miesto v súťaži "Mama a ja"